Traduceri manuale tehnice si manuale de utilizare

Activ Traduceri vă oferă servicii de traduceri manuale tehnice și manuale de utilizare la un înalt nivel calitativ.

Utilizând serviciile noastre de traduceri tehnice beneficiați de următoarele avantaje:

  • Traducători autorizați specializați în domeniul tehnic cu experiență de peste 20 ani în domeniul traducerilor.
  • Efectuarea în condiții optime a traducerilor de manuale tehnice și manuale de utilizare cu cerințe speciale de editare grafică: includere imagini, preluare grafice, schițe și diagrame, transformare în fișiere editabile a manualelor furnizate în format scanat/imagine, etc.
  • Revizuire manuale tehnice și manuale de utilizare care au fost adaptate sau modificate.
  • Calitate garantata a traducerii – putem efectua un test de traducere gratuit de maxim o pagină dacă doriți să vă convingeți de calitatea serviciilor noastre. Această facilitate este disponibilă numai pentru persoane juridice.
  • Toate traducerile beneficiază de revizuire efectuată de către un al doilea traducător specializat în domeniul tehnic.
  • Prețuri accesibile și negociabile pentru volume mari de text.
  • În cazul în care aveți nevoie servicii de traduceri manuale tehnice și manuale de utilizare pe termen lung vă oferim posibilitatea de a încheia un contract de prestări servicii de traduceri la prețuri preferențiale.
  • Posibilitate de a traduce în regim de urgență chiar și pentru un volum mai mare de text, în cazul în care aveți nevoie urgent să traduceți un manual tehnic sau manual de utilizare.

Serviciile noastre de traducere a manualelor tehnice și a manualelor de utilizare se adresează în principal societăților comerciale.

Avem experiență de aproape 15 de ani în acest domeniu și vă putem asigura că vom putea coopera în cele mai bune condiții. În cazul în care aveți nevoie în mod constant de servicii de traduceri pentru manuale tehnice și manuale de utilizare vă rugăm să specificați acest lucru atunci când ne contactați, pentru a vă putea face o ofertă personalizată, la un preț cât mai bun pentru dvs.

Ne-am consacrat în domeniul traducerilor tehnice datorită serviciilor noastre de înaltă calitate. Toate proiectele noastre de traduceri tehnice sunt supuse unei corecturi complete și unui control riguros al calității.

Vă așteptăm să ne contactați și vă convingeți de calitatea serviciilor noastre de traduceri de manuale tehnice și manuale de utilizare.

Share:


Etichete: