Traducere programa analitica online

Care este procedura de urmat pentru a traduce o programă analitică?

Activ Traduceri oferă servicii online rapide de traduceri de programe analitice în limba engleză sau limba română pentru absolvenții de facultate care au nevoie să își valideze / echivaleze studiile în străinătate sau în România. Deasemenea, vă putem ajuta cu traducerea programei analitice în: franceza, germană, italiană, spaniolă, arabă sau orice altă limbă la solicitarea dvs.

În primul rând este necesar să ne trimiteți pe email programa analitică scanată, ca sa avem posibilitatea să vă facem o estimare de preț. Vă rugăm să rețineți că, spre deosebire de alte companii, noi nu oferim un preț „per pagină fizică”. Dacă este puțin text pe o anumită pagină, noi nu o considerăm 1 pagină taxabilă. Pentru noi 1 pagină taxabilă = 2000 de caractere cu spații în limba țintă (limba în care se traduce). Deci paginile care au doar puțin text sau imagini nu se vor lua în calcul ca și pagină fizică. Companiile care vă taxează la „preț per pagină fizică” vor percepe invariabil mult mai mult decât noi. Dacă apelați la serviciile noastre puteți face economii de până la 50%. Deasemenea, alte companii taxează 1 pagina = 1800 de caractere cu spații ceea ce înseamnă ca plătiți mai mult pentru mai puțin text tradus.

Pentru mai multe informații referitoare la modalitatea de calcul vă rugăm să accesați pagina noastră de Întrebări frecvente.

Vă rugăm să ne trimiteți programa analitică scanată pe email, de preferat în format PDF. Este recomandabil să faceți un singur fișier PDF cu toate paginile documentului dvs. Dacă nu aveți această posibilitate, puteți trimite și în format imagine (.jpg, .tif sau .tiff). Având în vedere ca fișierele rezultate vor fi destul de mari, vă rugăm să ne trimiteți fișierele pe email numai dacă au maxim 20M. Fișierele mai mari de 20M pot fi transmise utilizând un serviciu de transfer de fișiere cum ar fi wetransfer.com sau transfernow.net

Imediat ce primim documentul dvs., vă vom furniza o cotație, în general în maxim 1 oră de la primirea integrală a documentelor transmise de dvs.

Activ Traduceri a tradus în cei peste 15 ani de activitate câteva sute de programe analitice și vă asigurăm că vă putem furniza servicii de traduceri de calitate indiferent de domeniul studiilor dvs.

Activ Traduceri are departament specializat de traduceri medicale și astfel vă poate ajuta cu traduceri de înaltă calitate pentru programe analitice de la următoarele facultăți:

  • Medicină Generală
  • Stomatologie
  • Farmacie
  • Medicină veterinară
  • Educație fizică și sport
  • Kinetoterapie
  • Psihologie

Deasemenea, Activ Traduceri vă poate ajuta cu traduceri de programe analitice de la orice alte facultăți în funcție de necesitățile dvs.

Pentru orice alte întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Image by freepic.diller on Freepik

Share:


Etichete: