Traduceri documente financiare si bancare

Traducerile din domeniul financiar-bancar reprezintă traducerea unor documente emise de către instituții bancare sau instituiții financiare.

Aveți nevoie de un partener de încredere pentru a traduce documentele dvs. financiare sau bancare?

O traducere de calitate înseamnă mai mult decât cuvinte alese cu grijă. Familiaritatea cu terminologia din domeniul financiar-bancar este de asemenea foarte importantă, deoarece potențează abilitatea de a traduce informațiile financiare complexe într-un limbaj clar.

Activ Traduceri vă pune la dispoziție cunoștințele acumulate timp de peste 20 de ani de către traducătorii săi specializați, astfel încât dvs. să obțineți cea mai bună calitate pentru traducerile de documente financiare și bancare de care aveți nevoie.

Doriți să testați serviciile noastre de traduceri financiar-bancare?

Activ Traduceri vă oferă posibilitatea de a testa gratuit serviciile noastre de traduceri. Vă rugăm să ne contactați pentru a putea beneficia de această facilitate. Această ofertă este valabilă numai pentru companii și este supusă unor termene și condiții.

De ce să utilizați serviciile noastre de traduceri financiar-bancare?

Traducătorii noștri specializați în domeniul financiar sunt traducători seniori, cu experiență solidă în domeniu. Toate instituțiile financiare cu care am început să colaboram au revenit ulterior cu alte comenzi de traducere, semn că au apreciat calitatea serviciilor noastre.

Printre clienții noștri se numără: Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Banca Comercială Română, BCR Asigurări de Viață.

Traducem în mod frecvent următoarele tipuri de documente financiare:

– rapoarte anuale de activitate ale instituțiilor financiare bancare și nebancare;

– situații financiare individuale;

– situații financiare consolidate;

– rapoarte trimestriale și semestriale privind activitatea economico-financiară;

– rapoarte financiare trimestriale, semestriale și anuale ale consiliilor de administrație;

– contracte de credit;

– oferte financiare;

– rapoarte de audit;

– bilanțuri contabile;

– declarații financiare (formularul 098, formularul 010, declarația 100, declarația 091, declarația 390, declarația 301, declarația 300, etc.);

– act constitutiv societate comercială;

certificat constatator de la Oficiul Național al Registrului Comerțului;

Sistemul nostru perfecționat de gestionare a fluxului de lucru și a documentelor este special creat pentru proiectele majore în care timpul este o problemă și ne-a ajutat în timp să câștigăm – și să păstrăm – încrederea clienților noștri.

Vă putem oferi traduceri financiare la un înalt nivel calitativ pentru a satisface toate cerințele companiei dumneavoastră.

Pe parcursul colaborării cu noi veți avea o singură persoană de contact, managerul de proiect, care se va ocupa de proiectul dvs. de la oferta inițială până la livrare. Acesta va răspunde la orice întrebări pe care le aveți și va lua notă de orice sugestii pe care le puteți face.

Mai multe informații și cea mai bună ofertă de prețuri pentru traduceri autorizate puteți obține completând formularul de estimare sau la office@activ-traduceri.ro. Puteti sa ne contactati si telefonic la 0721-286.375.

Image by pressfoto on Freepik

Share:


Etichete: