Traduceri autorizate online

Ce sunt traducerile autorizate?

Traducerile autorizate sunt un tip de traduceri scrise care prezintă la finalul textului tradus o încheiere de traducere autorizată cu semnătura și ștampila traducătorului care a efectuat traducerea respectivă. Prin această încheiere de traducere autorizată se certifică faptul că traducerea este corectă și că în cadrul procesului de traducere nu s-a denaturat conținutul și sensul înscrisului care a fost tradus.

Ce este un traducător autorizat?

Traducătorul autorizat este acel traducător care are autorizație de traducător emisă de către Ministerul Justiției. Traducătorii autorizați sunt absolvenți cu licență ai facultăților de limbi străine sau au promovat un examen de traducător organizat de către Ministerul Culturii.

 

Ce fel de documente pot fi traduse autorizat?
Orice tip de document poate fi tradus autorizat.

 

De ce să utilizați serviciile de traduceri autorizate oferite de către ACTIV TRADUCERI?
Cele mai importante șase motive pentru a utiliza serviciile de traduceri autorizate oferite de ACTIV TRADUCERI sunt: calitatea, acuratețea, punctualitatea, prețurile competitive, flexibilitatea și confidențialitatea.

Apelând la serviciile noastre de traduceri autorizate beneficiați de experiența în domeniu de peste 15-20 de ani a traducătorilor noștri.

Activ Traduceri va ofera posibilitatea de a testa gratuit calitatea serviciilor noastre de traduceri autorizate.

Puteti selecta o pagina din documentatia dvs. iar noi o vom traduce gratuit astfel incat sa aveti posibilitatea sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre. Aceasta facilitate este oferita numai persoanelor juridice si este supusa unor termeni si conditii.*

Până nu demult în România erau acceptate numai traduceri legalizate notarial. Odată cu intrarea în Uniunea Europeană majoritatea instituțiilor publice și a entităților private acceptă traduceri autorizate.

În majoritatea statelor din Uniunea Europeană sunt acceptate traduceri autorizate provenind din Romania. Pentru a nu greși, înainte de a solicita o traducere autorizată cu scopul de a o folosi în străinătate, va rugam să vă interesați dacă instituția respectivă acceptă traduceri autorizate din România. Uneori este posibil să vi se solicite traduceri legalizate.

ACTIV TRADUCERI efectuează pentru dumneavoastră următoarele servicii de servicii de traduceri autorizate:

  • traduceri autorizate juridice
  • traduceri autorizate în domeniul financiar-bancar si contabilitate (contracte de credit, expertize, rapoarte de evaluare, rapoarte de audit, contracte de asigurări, polite de asigurări, bilanturi contabile)
  • traduceri autorizate pentru documente de stare civilă
  • traduceri autorizate pentru documente notariale
  • traduceri autorizate tehnice
  • traduceri autorizate medicale
  • traduceri autorizate acte auto
  • traduceri autorizate pentru orice alte domenii în funcție de necesitățile dvs.

Mai multe informații și cea mai bună ofertă de prețuri pentru traduceri autorizate puteți obține completând formularul de estimare sau la office@activ-traduceri.ro. Puteti sa ne contactati si telefonic la 0721-286.375.

Oferim servicii de traduceri autorizate cu livrare prin curier pentru următoarele orașe: Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta.

Share:

Etichete: