Anadolu Medical Center, TURCIA, Istanbul

 • Servicii medicale de performanta in domeniul oncologiei

  Tratamente medicale la standarde internationale, terapii personalizate sau tehnologii ultra moderne folosite in tratarea cancerului. Sunt doar cateva dintre serviciile pe care Anadolu Medical Center din Istanbul (Turcia) le asigura pacientilor.

  Clinica ofera programe de excelenta in domenii precum oncologie, cardiologie, obstetrica si ginecologie, fertilizare in vitro, neurologie, chirurgie sau medicina generala. Dintre toate, cel mai solicitat de romani este Centrul de Oncologie, un domeniu in care Anadolu Medical Center a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial in tratarea cancerului, supranumit si „cel mai bun spital al Americii”.

  Centrul de Oncologie ofera servicii de diagnosticare si tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum si servicii de medicina preventiva. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai inalte standarde internationale in domeniul tratarii cancerului. Centrul ofera de asemenea un program de screening cuprinzator, dezvoltat pentru a identifica persoanele sanatoase si pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului.

  Organizat strategic pe baza conceptului de „spital in spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate in tratamentul si observarea pacientilor cu cancer sa colaboreze sub acelasi acoperis. Acest lucru este extrem de important, deoarece atat pacientul, cat si medicul primar pot apela cu usurinta la asistenta din partea altor specializari medicale.

  Inainte de a ajunge in Turcia, puteti contacta prin telefon sau email reprezentantii Centrului Medical Anadolu. Serviciul este denumit “A doua opinie medicala” si ofera sfaturi privind evaluarea diagnosticelor actuale, absolut gratuit. Indiferent de tara de origine, daca un pacient are o boala diagnosticata de medicul acestuia si daca trimite documentele medicale catre Anadolu Medical Center, acesta va primi o a doua opinie medicala si optiuni de tratament furnizate de medicii turci, alaturi de o estimare a costurilor, livrata catre pacient in 48 de ore.

  Centrul este organizat in asa fel incat sa le permita pacientilor internationali sa obtina beneficii maxime de pe urma spitalizarii. O echipa de specialisti dedicati pacientilor internationali ii indruma pe tot parcursul intregului proces si gestioneaza toate detaliile, de la transport la cazare si chiar tranzactii financiare, permitandu-i pacientului si familiei sa se concentreze pe vindecare. De asemenea, pacientii beneficiaza si de un traducator dedicat, care faciliteaza comunicarea cu doctorii.
  Mai multe detalii despre medici, tehnologiile folosite sau date de contact puteti afla de pe site-ul oficial http://www.anadolumedicalcenter.ro/contact-us/

  Share:


 • Etichete: