TRAVEL MEDICAL – Reprezentant oficial ACIBADEM in Romania

TRAVEL MEDICAL – Reprezentant oficial ACIBADEM in Romania
TEL: +4 0722 850 053

Travel Medical, reprezentant oficial ACIBADEM in Romania, va faciliteaza, fara costuri suplimentare, accesul la serviciile medicale de diagnostic si tratament oferite de Grupul de Spitale ACIBADEM din Turcia.

Serviciile pe care Travel Medical vi le pune gratuit la dispozitie includ:
• Consiliere pentru determinarea cu exactitate a echipei de medici potrivite pentru evaluarea cazului Dumneavoastra medical.
• Inaintarea dosarului Dumneavoastra medical catre departamentul in care aveti nevoie de o consultatie.
• Serviciul gratuit de obtinere a unei a doua opinii medicale la distanta, prin preluarea, pregatirea,traducerea dosarelor medicale.
• Programarea consultatiilor medicale in Spitalele ACIBADEM, la data solicitata de Dumneavoastra.
• Asigurarea cazarii si a biletelor de avion la preturi agreate pentru pacientii ACIBADEM.
• Asigurarea transferurilor aeroport – hotel – spital.

In perioada recenta, tot mai multi oameni isi gasesc in strainatate solutii la problemele lor de sanatate, diagnostic si tratament. Motivele sunt diverse, insa ar putea fi enumerate cateva, si anume: deficientele din sistemul de sanatate din tara de origine, preturile prohibitive ale unor servicii medicale, restrictiile generate de capacitatea redusa a anumitor unitati sanitare sau slaba calitate a unitatilor si a serviciilor medicale.

Turcia se afla in prezent in posesia a numeroase facilitati de sanatate, ocupand o pozitie de top in regiune in ceea ce priveste sectorul serviciilor medicale. Pacientii care aleg sa mearga in scop medical in Turcia au acces la servicii de inalta calitate disponibile la preturi accesibile, la medici renumiti si cu o bogata experienta, la spitale ce dispun de cele mai avansate tehnologii.

Grupul de Spitale ACIBADEM este, inca din 1991, cel mai apreciat furnizor privat de servicii medicale din Turcia. Dispunand de personal medical de inalt profesionalism si de tehnologie medicala de ultima generatie, asigura servicii complete de diagnostic si tratament. Grupul ACIBADEM detine in Turcia 17 spitale generaliste si 13 centre medicale si laboratoare centrale. ACIBADEM este un centru de referinta pentru multe proceduri medicale complexe ce necesita cea mai avansata tehnologie si o vasta experienta a medicilor.

ACIBADEM este prima institutie medicala din Turcia care a primit acreditarea JCI (Joint Commission International), acreditare sinonima cu „servicii medicale de cea mai inalta calitate”, ce garanteaza angajarea institutiei in inbunatatirea calitatii ingrijirii pacientului prin garantarea unui mediu sigur si prin reducerea continua a riscurilor pentru pacienti si pentru propriul personal.


Share:


Etichete: