Traducere gratuita online

ACTIV TRADUCERI va ofera un serviciu de traducere online pe care va recomandam sa il folositi pentru traducerea unor texte simple. Acest program de traducere online automat nu poate inlocui o traducere efectuata de catre un traducator uman dar va poate fi de mare ajutor atunci cand aveti nevoie de o traducere online rapida. Traducerile efectuate cu programe de traducere online nu au o calitate echivalenta traducerilor efectuate de traducatori umani si pot contine erori de traducere.

Acest serviciu de traducere gratuita online este o preluare a serviciilor oferite de Smart Link Corporation. Utilizarea acestui serviciu gratuit se face exclusiv pe raspunderea dvs.. ACTIV TRADUCERI nu poate fi facut raspunzator pentru nici un fel de dauna, directa sau indirecta, ce poate sa apara datorita utilizarii acestui serviciu gratuit.

Utilizarea acestui serviciu reprezinta o acceptare in totalitate din partea dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a acestui website.

Acest program va ofera servicii de traducere online gratuite engleza-romana, germana-romana, spaniola-romana, italiana-romana, franceza-romana, olandeza-romana, chineza-romana, araba-romana, turca-romana, suedeza-romana, daneza-romana, slovaca-romana, daneza-romana, ceha-romana, sarba-romana, persana-romana, coreana-romana, vietnameza-romana, greaca-romana, bulgara-romana.

In plus fata de serviciul de traducere online ACTIV TRADUCERI va ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri medicale, traduceri tehnice si traduceri de site-uri web.

Share:

Etichete: