Cum sa obtii servicii de traduceri ieftine online in Bucuresti

Ce înseamnă servicii de traduceri ieftine online?

Traducerile ieftine sunt acele traduceri care au un tarif mai mic decât tariful normal din lista de prețuri.

Cum se pot obține servicii de traduceri ieftine online în București?

Activ Traduceri oferă servicii de traduceri ieftine, negociate individual cu fiecare client în parte, pentru clienții care îndeplinesc cel puțin una dintre condițiile de mai jos:

– au de tradus mai mult de 20 de pagini taxabile

– pot accepta un termen de predare dublu față de termenul de predare obișnuit sau un alt termen de predare, mai mare decât termenul de predare obișnuit, ce va fi stabilit de către Activ Traduceri la libera sa discreție și va fi convenit de comun acord cu clientul

De ce va oferă Activ Traduceri servicii de traduceri ieftine?

Pentru a veni în întâmpinarea clienților care au un buget redus pentru proiectul lor de traduceri dar sunt flexibili și pot să accepte un termen de predare mai mare decât termenul de predare normal.

Ce înseamnă un termen de predare mai mare decât termenul de predare normal?

Un termen de predare mai mare decât termenul de predare normal înseamnă un termen de predare dublu față de cel normal sau orice alt termen de predare mai mare decât cel normal, stabilit de către Activ Traduceri la libera sa discreție și convenit de comun acord cu clientul.

Cum se pot solicita servicii de traduceri ieftine?

Pentru a solicita servicii de traduceri ieftine, clientul trebuie să trimită un email cu fișierele pe care intenționează să le traducă, în care să specifice în mod clar că dorește o reducere de preț și că este dispus să accepte un termen de predare mai mare pentru această reducere.

Serviciile de traduceri ieftine sunt mai slabe calitativ comparativ cu traducerile efectuate la tarif normal?

Traducerile ieftine au aceeași calitate cu serviciile de traduceri efectuate la tarif normal. Ceea ce diferă este termenul de predare, care este semnificativ mai mare decât termenul de predare obișnuit.

Serviciile de traduceri ieftine pot fi solicitate pentru orice tip de traducere?

În principiu da, dar uneori este posibil ca din motive obiective să nu putem efectua anumite tipuri de traduceri sau este posibil să fim aglomerați și să nu putem să efectuăm serviciile de traduceri solicitate de dvs.

Activ Traduceri nu are o capacitate nelimitată de preluare a comenzilor și ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Serviciile de traduceri ieftine pot fi solicitate oricând?

Nu, acest tip de reducere nu poate fi solicitat oricând pentru că Activ Traduceri trebuie să aibă posibilitatea tehnică de a efectua traducerea respectivă. Deci, nu vă putem garanta că orice solicitare de reducere de preț poate fi aprobată.

Image by mamewmy on Freepik

Share:


Etichete: