Traduceri

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp


Estimare de pret

Traduceri pentru companii

Reduceri fata de lista de preturi, conditii de plata flexibile, livrare gratuita a documentelor

Outsourcing translation services in Romania

Quality Romanian translation services at outsourcing prices

Traduceri gratuite online

Dicţionar juridic englez-roman online

Traduceri tehnice

Documentatia tehnica este o componenta extrem de valoroasa a afacerii dumneavoastra. Ea are scopul de a va ajuta clientii sa depaseasca orice problema pe care ar putea-o intampina in procesul de utilizare corecta a produselor si serviciilor pe care le oferiti. Ati investit desigur resurse importante pentru a realiza o documentatie clara care sa permita clientilor folosirea cu succes a produselor.


Firma noastra garanteaza onorarea comenzilor pentru traducerea documentatiilor dvs. tehnice cu aceeasi grija si atentie la detalii de care ati dat dovada si dumneavostra in conceperea documentatiilor originale. Cand aveti de tradus Manuale, Ghiduri de utilizare sau alte documentatii este esential ca traducatorii alesi de dvs. sa aiba experienta in domeniul respectiv.

Traduceri tehnice specializate: manuale si instructiuni de utilizare, fise cu date de securitate, proiecte inginerie civila si industriala, studii fezabilitate.

Traduceri medicale

Traducerile medicale sunt un domeniu foarte specializat si consideram ca trebuie sa fie efectuate numai de catre traducatori calificati in acest domeniu. De aceea noi folosim numai traducatori care sunt medici sau au o pregatire de lunga durata in domeniul medical.

De ce credem ca traducerea documentelor medicale specializate trebuie efectuata de catre medici sau cel putin revizuite de catre un medic?

Pentru ca nu este suficient sa cunosti o limba straina pentru a traduce texte in domeniul medical. Cea mai mare problema intampinata in traducerea documentelor medicale estea aceea ca textul trebuie inteles inainte de a fi tradus.

Apelati la experienta medicilor si traducatorilor nostri specializati pentru cele mai bune traduceri medicale autorizate si legalizate.

Traduceri autorizate

Efectuam pentru dumneavoastra urmatoarele servicii de servicii de traduceri autorizate:

- juridice

- economice

- tehnice

- medicale

- orice alte domenii in functie de necesitatile dvs.

Traduceri autorizate oferite de ACTIV TRADUCERI. Solicitati acum o oferta de pret personalizata!

Traduceri site-uri web/ Localizare web

Localizarea website-ului dumneavoastra este singura cale de urmat pentru a beneficia de boom-ul afacerilor influentate de internet la nivel global.

Localizarea este procesul de conversie a continutului si a designului unui website intr-o forma care este, din punct de vedere lingvistic si cultural, potrivita unei piete straine. Website-ul dumneavostra trebuie sa arate bine, sa sune bine si sa creeze o impresie buna.

Servicii de traduceri web / localizare website oferite de ACTIV TRADUCERI. Solicitati acum o oferta de pret personalizata!

Traduceri juridice

Firma noastra va ofera servicii de traduceri juridice efectuate de catre traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si specializati in domeniul juridic.

Colectivul nostru de traducatori specializati in domeniul juridic a fost atent selectat si testat in timp astfel incat dvs. sa beneficiati de cele mai bune servicii. Traducem urmatoarele tipuri de documente:

- contracte comerciale
- procuri
- documente notariale
- documente emise de catre instantele judecatoresti
- documente elaborate de catre avocati
- certificate si declaratii
- legi, ordonante, ordine, instructiuni, norme de aplicare

Servicii de traduceri juridice oferite de traducatori specializati in domeniul juridic. Solicitati acum o oferta de pret personalizata!

Traduceri online

Va oferim servicii de traducere online pentru urmatoarele combinatii de limbi:

- engleza - romana - engleza

- spaniola - romana - spaniola

- franceza - romana - franceza

- germana - romana - germana

- italiana - romana - italiana

- portugheza - romana - portugheza

- rusa - romana - rusa

- ucraineana - romana - ucraineana

- poloneza - romana - poloneza

- maghiara - romana - maghiara

- bulgara - romana - bulgara

- greaca - romana - greaca

- turca - romana - turca

- olandeza - romana - olandeza

- sarba - romana - sarba

- araba - romana - araba

- ebraica - romana - ebraica

- chineza - romana - chineza

- japoneza - romana - japoneza

Translator online roman englez. Cel mai reusit program de traduceri gratuite de pe internet. Traduceti instantaneu din 55 de limbi de circulatie internationala!

Traduceri cu livrare prin curier

Va oferim servicii de traducere cu livrare prin curier pentru urmatoarele orase din Romania:

Curtea de Arges, Sebes, Husi, Falticeni, Pantelimon, Oltenita, Turnu Magurele, Caransebes, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta-Turnu Severin, Sacueni, Videle, Scornicesti, Boldesti-Scaeni, Santana, Targu Ocna, Magurele, Calan, Topoloveni, Draganesti-Olt, Sinaia, Nehoiu, Covasna, Negresti-Oas, Strehaia, Dolhasca, Pucioasa, Vatra Dornei, Cisnadie, Mizil, Toplita, Chitila, Simleu Silvaniei, Buhusi, Vicovu de Sus, Zimnicea, Gaesti, Gura Humorului, Otopeni, Ocna Mures, Ovidiu, Avrig, Simeria, Campulung, Caracal, Sacele, Fagaras, Fetesti, Sighisoara, Borsa, Rosiorii de Vede, Cehu Silvaniei, Amara, Ulmeni, Victoria, Budesti, Anina, Dumbraveni, Campeni, Pogoanele, Ludus, Corabia, Adjud, Viseu de Sus, Bragadiru, Bocsa, Rasnov, Urziceni, Brad, Stefanesti, Pecica, Dabuleni, Bolintin-Vale, Rovinari, Comarnic, Valenii de Munte, Sannicolau Mare, Ardud, Balan, Sebis, Frasin, Brezoi, Potcoava, Gataia, Brosteni, Novaci, Miercurea Nirajului, Beclean, Tandarei, Sovata, Oravita, Jibou, Urlati, Costesti, Harlau, Beius, Ianca, Jimbolia

Activ Traduceri ofera servicii de traduceri autorizate, tehnice, medicale, juridice cu livrare prin curier la adresa dvs.

Acasa | Despre noi | Preturi traduceri | Contact | Linkuri utile

Copyright 2008 - Activ Traduceri