Traduceri tehnice - Bucuresti

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp


Estimare de pret

Traduceri pentru companii

Reduceri fata de lista de preturi, conditii de plata flexibile, livrare gratuita a documentelor

Outsourcing translation services in Romania

Quality Romanian translation services at outsourcing prices

Traduceri gratuite online

Traduceri tehnice

Ce este traducerea tehnica?

Traducerea tehnica este un tip de traducere specializata care implica traducerea documentelor intocmite de catre redactori tehnici (cum ar fi manuale de instructiuni, ghiduri de utilizare, etc.) sau mai exact texte care au legatura cu subiecte ce tin de tehnologie sau texte care au drept subiect aplicarea practica a informatiilor stiintifice si tehnologice.

 

De ce sa utilizati serviciile noastre?

ACTIV TRADUCERI va garanteaza onorarea comenzilor de traduceri tehnice cu aceeasi grija si atentie la detalii de care ati dat dovada si dumneavostra in conceperea documentatiilor originale. Cand aveti de tradus Manuale, Ghiduri de utilizare sau alte documentatii este esential ca traducatorii alesi de dvs. sa aiba experienta in domeniul respectiv.


Cele mai importante sase motive pentru a utiliza serviciile de traduceri tehnice oferite de ACTIV TRADUCERI sunt: calitatea, acuratetea, punctualitatea, preturile competitive, flexibilitatea si confidentialitatea. Atunci cand traducem documente tehnice avem intodeauna in vedere toate caracteristicile particulare ale fiecarui proiect in parte, pentru a va oferi servicii la cele mai inalte standarde.

 

Testati gratuit serviciile noastre de traduceri tehnice! (oferta valabila numai pentru persoane juridice)

Asa cum bine stim cu totii, calitatea nu este rodul intamplarii ci este rezultatul unor eforturi sustinute si a unei planificari minutioase. De aceea este bine sa selectati cu grija furnizorii dvs. de traduceri tehnice pentru a va asigura ca veti primi intotdeauna calitatea de care aveti nevoie.

Activ Traduceri va ofera posibilitatea de a testa gratuit calitatea serviciilor noastre de traduceri tehnice.

Puteti selecta o pagina din documentatia dvs. tehnica iar noi o vom traduce gratuit astfel incat sa aveti posibilitatea sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre. Aceasta facilitate este oferita numai persoanelor juridice si este supusa unor termeni si conditii.*


Documentatia tehnica este o componenta extrem de valoroasa a afacerii dumneavoastra. Ea are scopul de a va ajuta clientii sa depaseasca orice problema pe care ar putea-o intampina in procesul de utilizare corecta a produselor si serviciilor pe care le oferiti. Ati investit desigur resurse importante pentru a realiza o documentatie clara care sa permita clientilor folosirea cu succes a produselor.

 

Traducerile tehnice realizate slab din punct de vedere calitativ pot genera probleme de comunicare ce pot deveni stanjenitoare si costisitoare pentru dumneavostra. Traducerile in domeniul tehnic realizate cu acuratete si adecvate din punct de vedere cultural nu sunt un lucru foarte usor de realizat. Este nevoie de o intelegere la nivel de expert atat a domeniului in care se incadreaza traducerea cat si a scopului in care este utilizata traducerea.


Pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai bune servicii ACTIV TRADUCERI colaboreaza cu un numar foarte mare de traducatori specializati in aproape toate domeniile. La solicitarea dvs. si in masura posibilitatilor noastre, traducerea poate fi efectuata de catre un inginer specializat in domeniul dvs. de activitate.

 

Efectuam traduceri tehnice specializate pentru urmatoarele tipuri de documente tehnice:

- manuale de utilizare

- instructiuni de utilizare

- fise cu date de securitate

- proiecte de inginerie civila si industriala

- studii de fezabilitate

- documentatii pentru licitatii

- brosuri de prezentare pentru diferite produse

- brevete

- norme de securitate si sanatate in munca

- norme de prevenire si stingere a incendiilor

- etc.

 

Care este pretul pentru traduceri tehnice?

Pretul pentru acest tip de traduceri depinde foarte mult de gradul de dificultate al textului, domeniul tehnic in care se incadreaza, cerintele de editare grafica ale fisierului respectiv, daca traducerea este urgenta sau nu, volumul textului, etc. De aceea este necesar sa vedem textele respective pentru a va putea face cea mai buna oferta de pret.  


ACTIV TRADUCERI va ofera servicii specializate de traduceri tehnice din/in urmatoarele limbi:

- traduceri tehnice germana-romana-germana

- traduceri tehnice engleza-romana-engleza

- traduceri tehnice franceza-romana-franceza

- traduceri tehnice italiana-romana-italiana

- traduceri tehnice spaniola-romana-spaniola

- traduceri tehnice maghiara-romana-maghiara

- traduceri tehnice rusa-romana-rusa

- traduceri tehnice chineza-romana-chineza

- traduceri tehnice turca-romana-turca

- traduceri tehnice bulgara-romana-bulgara


Mai multe informatii si cea mai buna oferta de preturi pentru traduceri tehnice le puteti obtine completand formularul de estimare pret traduceri.

Contactati-ne acum pentru a primi cotatii de pret adaptate cerintelor proiectelor dumneavostra.

printeaza aceasta pagina

printeaza aceasta pagina

Acasa | Despre noi | Preturi traduceri | Contact | Linkuri utile

Copyright 2008 - Activ Traduceri