Traduceri medicale urgente

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp


Estimare de pret

Traduceri pentru companii

Reduceri fata de lista de preturi, conditii de plata flexibile, livrare gratuita a documentelor

Outsourcing translation services in Romania

Quality Romanian translation services at outsourcing prices

Traduceri gratuite online

Traduceri medicale urgente

In cazul in care este nevoie sa va deplasati de urgenta pentru tratament medical in strainatate si aveti nevoie de traduceri medicale urgente puteti apela cu incredere la serviciile noastre. De asemenea, in cazul in care v-ati intors in tara si aveti nevoie de traducerea intregii documentatii aferente investigatiilor si tratamentelor efectuate in strainatate, ACTIV TRADUCERI va sta la dispozitie.

 

Deoarece stim cat este de importat timpul in cazul urgentelor medicale, suntem alaturi de dvs. si facem tot posibilul pentru a va oferi traducerile de care aveti nevoie in termenul solicitat.

 

Pentru urgentarea procesului de traducere a documentelor dvs. va rugam sa ne trimiteti in cel mai scurt timp posibil, pe email, toate documentele care trebuie traduse. Documentele pot fi trimise in format text sau imagini (”.jpg”, ”.tiff”, etc. sau in format PDF). Daca nu dispuneti de un scanner puteti fotografia documentele cu o camera foto sau un telefon mobil.

Atunci cand fotografiati documentele aveti grija sa respectati urmatoarele:

-         efectuatii fotografiile in zone foarte bine iluminate

-         tineti camera foto sau telefonul in plan paralel cu documentul pe care il fotografiati

-         verificati fotografiile efectuate astfel incat sa va asigurati ca nu ati taiat anumite portiuni de text

 

Trimiterea documentelor se poate realiza in doua moduri, fie utilizand formularul de estimare pret traduceri, fie direct pe email la E-mail Activ Traduceri. Pentru a ne atentiona despre urgenta dvs. va rugam sa ne contactati si telefonic sau prin SMS la 0721-286.375, astfel incat sa avem posibilitatea de a raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dvs.

 

De ce credem ca traducerile medicale specializate trebuie efectuate de catre medici sau cel putin revizuite de catre un medic?    citeste mai mult aici...

 

Dr.

printeaza aceasta pagina

printeaza aceasta pagina

Acasa | Despre noi | Preturi traduceri | Contact | Linkuri utile

Copyright 2008 - Activ Traduceri