Traduceri autorizate online

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp


Estimare de pret

Traduceri pentru companii

Reduceri fata de lista de preturi, conditii de plata flexibile, livrare gratuita a documentelor

Outsourcing translation services in Romania

Quality Romanian translation services at outsourcing prices

Traduceri gratuite online

Traduceri autorizate online

Traducerile efectuate de catre un traducator autorizat si care au semnatura si stampila acestuia poarta denumirea de traduceri autorizate.

In Romania, in relatia cu diferite institutii publice sau persoane juridice private, pot fi folosite atat traduceri autorizate cat si traduceri legalizate notarial. Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana o serie de institutii publice au inceput sa accepte traduceri autorizate. Traducerile autorizate efectuate in Romania pot fi acceptate si de anumite institutii si persoane juridice din statele membre ale Uniunii Europene.

Pentru a fi siguri ca aveti nevoie de traduceri autorizate este necesar sa va adresati institutiilor sau persoanelor juridice care solicita traducerea documentelor dvs. iar aceastea va vor comunica tipul de traducere acceptat.

Activ Traduceri efectueaza servicii de traduceri autorizate pentru clienti din toata tara, cu livrare prin curier sau pe email. Traducerile sunt efectuate de catre traducatori autorizati cu experienta, specializati in diferite domenii.

Efectuam pentru dumneavoastra urmatoarele servicii de traduceri autorizate:

- traduceri autorizate juridice

- traduceri autorizate pentru documente de stare civila

- traduceri autorizate pentru documente notariale

- traduceri autorizate tehnice

- traduceri autorizate medicale

- traduceri autorizate acte auto

- traduceri autorizate pentru alte domenii in functie de necesitatile dvs.

Mai multe informatii si cea mai buna oferta de preturi pentru traduceri autorizate puteti obtine completand formularul de estimare pret traduceri sau la E-mail Activ Traduceri. Puteti sa ne contactati si telefonic la 0721-286.375.


Traduceri autorizate Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta.

printeaza aceasta pagina

printeaza aceasta pagina

Acasa | Despre noi | Preturi traduceri | Contact | Linkuri utile

Copyright 2008 - Activ Traduceri