Termeni si conditii traducere tehnica test

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp


Estimare de pret

Traduceri pentru companii

Reduceri fata de lista de preturi, conditii de plata flexibile, livrare gratuita a documentelor

Outsourcing translation services in Romania

Quality Romanian translation services at outsourcing prices

Traduceri gratuite online

Termeni si conditii traducere tehnica test

Activ Traduceri va ofera posibilitatea de a testa gratuit calitatea serviciilor noastre de traduceri tehnice. Puteti selecta o pagina din documentatia dvs. tehnica iar noi o vom traduce gratuit astfel incat sa aveti posibilitatea sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre. Aceasta facilitate este oferita numai persoanelor juridice si este supusa termenilor si conditiilor de mai jos:

 

1. Traducem ca si test in mod gratuit (fara nici un fel de obligatie financiara sau de alta natura din partea persoanei juridice care solicita traducerea test) numai o pagina taxabila, respectiv 2000 de caractere cu spatii in limba tinta (limba in care se efectueaza traducerea).

 

2. Pagina selectata trebuie sa faca parte dintr-o documentatie mai mare de 5 pagini.

 

3. Aceasta este o facilitate oferita de catre Activ Traduceri si nu constituie o obligatie contractuala sau de orice alta natura.

 

4. Ne rezervam dreptul de a nu efectua traducerea test gratuita in cazul in care consideram, la libera si exclusiva noastra apreciere, ca persoana juridica ce solicita aceasta facilitate urmareste un alt scop decat de a testa calitatea serviciilor noastre de traduceri tehnice.

 

5. Aceasta facilitate nu poate fi acordata persoanelor juridice care au in obiectul de activitate prestarea de servicii de traduceri.

printeaza aceasta pagina

printeaza aceasta pagina

Acasa | Despre noi | Preturi traduceri | Contact | Linkuri utile

Copyright 2008 - Activ Traduceri